Εγγύηση Επιστροφής

Εγγύηση Επιστροφής

Με κάθε παραγγελία ανεξαρτήτως ποσού και τρόπου πληρωμής, σας παρέχεται 100% εγγύηση αγοράς η οποία περιλαμβάνει την εγγύηση δωρεάν επιστροφής εντός 15 ημερών καθώς και την εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένοι με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι και επιθυμείτε την επιστροφή ενός προϊόντος,που αγοράσατε από εμάς, μπορείτε να το κάνετε χωρίς κόπο και κόστος έχοντας της εξής επιλογές:

  • Να παραγγείλετε κάποιο άλλο προϊόν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, στην περίπτωση αυτή, το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία του προϊόντος που επιστρέφετε θα αφαιρεθεί από την νέα σας παραγγελία (το προϊόν που θα παραγγείλετε θα πρέπει να είναι τουλάχιστον ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από αυτό που επιστρέφετε).
  • Να μας ζητήσετε την επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχούν στην αξία του προϊόντος (το χρηματικό ποσό θα σας επιστραφεί εντός (3) τριών  εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν).
  • Η εγγύηση δωρεάν επιστροφής & η εγγύηση επιστροφής χρημάτων παρέχεται μόνο εντός της Ελληνικής Επικράτειας, για μία επιστροφή εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Η εγγύηση δωρεάν επιστροφής ΔΕΝ ισχύει για τα προϊόντα στις κατηγορίες Bazaar & στις προσφορές.
  • Το προϊόν που πρόκειται να επιστραφεί, πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση  και συσκευασία και  να μην έχει αφαιρεθεί το χάρτινο καρτελάκι.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση να συνοδεύεται από την νόμιμη απόδειξη λιανική που λάβατε από εμάς.
  • Η επιστροφή καθώς και η αποστολή του νέου προϊόντος είναι δωρεάν και δεν επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα αποστολής.
  • Η εταιρεία μας σας επιστρέφει την αξία τους προϊόντος ή των προϊόντων και όχι το ποσό αντικαταβολής που πληρώσατε με τυχόν έξοδα αποστολής.

Διαδικασία Επιστροφής

Μπορείτε να υποβάλετε αίτημα επιστροφής με τους εξής τρόπους:

  1. Τηλεφωνικά στις 24 ώρες γραμμές εξυπηρέτησης 2108820852 & 6937118773
  2. Με email στο returns@mybow.gr αναφέροντας μας τα στοιχεία σας, το προϊόν το οποίο επιθυμείτε να επιστρέψετε καθώς και το προϊόν το οποίο επιθυμείτε να σας αποσταλεί.
  3. Συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα επιστροφής (Α.Ε.Ε.Π.) εδώ

Εντός μίας εργάσιμης ημέρας θα στείλουμε στον χώρο σας courier να παραλάβει το προϊόν και να το επιστρέψει στις εγκαταστάσεις μας.